Трагедія на воді: Як рибаки рятували генерала Таранова

Свідки розповіли, що судячи з характеру травм, отриманих Тарановим, шансів вижити у нього не було.

На місці трагічного інциденту. Фото: dialog.ua.

Евакуатор вивіз пошкоджений скутер, на якому сьогодні, 18 вересня, близько 14.00, катаючись по Дніпру в Києві, розбився заступник глави Адміністрації Президента України генерал Андрій Таранов. Поліція замовчує інформацію про те, чи це скутер, на якому був Таранов, чи ж це квадроцикл, на якому катався товариш загиблого. Справа в тому, що з'ясувався один цікавий факт трагедії, пишуть Патріоти України з посиланням на Діалог.

За офіційною версією, яку озвучили деякі представники поліції, Таранов не впорався з керуванням і врізався в баржу.

Однак рибалки, які бачили саме зіткнення, розповідають свою версію. За їх словами, двоє чоловіків влаштували гонки на воді, і намагалися обійти один одного.

"Вони каталися на скутерах, а потім хтось із них на великій швидкості врізався в плавучий кран. Звук був сильний", - повідомив один з рибалок.

Також є відомості, що першу допомогу Таранову намагалися надати саме рибалки, вони встигли витягнути з води ще живого чиновника, і пробували хоч якось йому допомогти. Але Таранов помер ще до приїзду швидкої допомоги.

Оперативно-слідча група вже завершила всі необхідні дії на місці трагедії.

Раніше були показані перші кадри з місця загибелі Таранова. Свідки розповіли, що судячи з характеру травм, отриманих Тарановим, шансів вижити у нього не було.

За попередніми даними, які були оприлюднені в перші години після трагедії, у Таранова вислизнуло кермо, через що він не впорався з керуванням своїм водним скутером.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...