​Треба щось робити, шлях на Маріуполь відкритий: Командир роти «Азову» про наступ росіян

Російські найманці, займаючи селища поблизу Маріуполя, переслідують більш амбітний план. Таким чином створюється зручний плацдарм для захоплення найбільшого міста неокупованого Донбасу.

Найгірше, що втрачені час та оперативна ініціатива. Про це в ефірі 5 каналу телеканалів заявив командир роти полку Нацгвардії "Азов" Кирт, зазначають Патріоти України.

Командир роти полку Нацгвардії "Азов" "Кірт" вважає, що бойовики в Комінтерновому намагаються зайняти більш вигідні тактичні позиції, що відкриє їм шлях на Маріуполь.

"Була низка ситуацій, коли наш полк стояв на передовій і наші побратими-колеги з рядів ЗСУ теж мали можливість взяти тактичну перевагу в цьому районі, але наказу як не було, так і нема зараз. Але наказ є у сепаратистів. Вони займають більш вигідні тактичні позиції, що їм дасть просто відкритий шлях на Маріуполь. Треба щось робити, краще рух, ніж застій. Це основа тактичної доктрини будь-якої", - наголосив офіцер нацгвардії.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...