Тріумф злодіїв: Мережа відреагувала на відкриття Керченського моста (фото, відео)

​На церемонію прибув президент РФ. А завтра першими, хто проїде по мосту в цей день, стануть байкери з мотоклубу "Нічні вовки".

Путін за кермом КамАЗа проїхався по мосту. Фото:УНІАН

У вівторок, 15 травня окупанти офіційно відкрили Кримський міст, який з'єднує анексований півострів і Краснодарський край через Керченську протоку. Про це повідомляє "Дождь", зазначають Патріоти України.

На церемонію прибув президент РФ Володимир Путін. Він, сидячи за кермом "КамАЗа", очолив колону автомобілів і вантажної техніки, яка зробила першу поїздку по мосту.

У середу, 16 травня, о 5:30 за московським часом достроково відкриють рух автомобілів по Керченському мосту. Рух машин запустять одночасно в обидва боки. Зупинки на мосту заборонені. Також повідомляється, що першими, хто проїде по мосту в цей день, стануть байкери з мотоклубу "Нічні вовки".

Користувачі активно коментують відкриття. "Злодії і окупанти, будьте прокляті, ви і весь ваш рід. Ви країна 404 і живете за рахунок крадіжок і крадіжок інших держав!" - пишуть в мережі.

"Ціною скількох місць в РФ, які гостро потребують мостів і містків, побудували цей дорожезний в світі міст! Та ще й на відрубаній у сусіда території!" - обурюються користувачі.

"Цей міст як мертвому припарка ... Крим вмирає, як і всі території, куди вгризлась Росія. Крим повернеться в Україну, але, на жаль, ще довго буде вибиратися зі стану коми", - вважають користувачі. "Крим був і буде Україною!" - додали в коментарях.

"Вибачте нас, українці! Росія - це не Путін і його підручні. Крим - не наш", - написав росіянин.

"Чекаємо епічного падіння", - пожартували в мережі. "Україна дякує. Нам знадобиться", - додали користувачі. "Побудований на крові українців і кримських татар", - пишуть в коментарях.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...