"Трупи бойовиків передягають у мирних мешканців", - зрадник України поскаржився на лиху долю в "ДНР" (фото, відео)

Мовляв, і ніхто людей не шкодує, і техніки не дають.

Терорист Сосонний. Фото: ЗМІ

Черговий поліцай, який служив на боці "ДНР", образився на своїх господарів і розповів про події у бандах "республіки", пише у своєму блозі Павло Шокотко, передають Патріоти України.

Каже, танки ламаються від природного зносу, а запчастин немає - тому бронетехніка поступово зникає. А українці, навпаки, посилюються. Але останньою краплею для нього стало демонстративне приниження.

Українські партизани замінували дорогу відразу за їх позиціями, у ближньому тилу. Бойовики підірвалися, а командування вирішило оформити їх як загиблих цивільних. Труп переодягли і сказали, що на рибалці підірвався, а поранених поклали в лікарню з "побутовими травмами".

Олексій Сосонний - колишній міліціонер з Горлівки і справжній зрадник - у минулому проходив строкову службу, а значить давав присягу, яку порушив, перейшовши на бік ворога. Перед війною працював в охороні банку, тобто він класичний представник тіньової ОПГ МВС, що складається з колишніх ментів - зазвичай їх називають тітушки.

Сосонний не любить своє прізвище, воліючи називатися Олексієм Вікінгом, так як він реконструктор і часто виряджаєшся вікінгом. Втім, не тільки вікінгом. Крім того, Сосонний любить знущатися над трупами. Природно, він великий шанувальник Дугіна і колеги-реконструктора Гіркіна.

Зрадники з місцевих люблять кучковатися і плакатися один одному в жилетку - нас обдурили, Прокидайся, де наша Новоросія, що ж це робиться і т.д. Приміром, відео з Сосонним записав такий же зрадник Дубовий, який розчарувався в своїх російських господарях.

Росіяни зневажають жителів Донбасу, навіть тих, які перейшли на їхній бік. Вважають місцевих ні на що не здатним бидлом, яке може тільки скаржитися і ховатися за спинами бравих російських солдатів. А ще росіян дратує чисто українська риса, яка проявляється і серед зрадників, адже вони все одно залишаються українцями - місцеві насилу підкорюються і постійно бунтують, що ми бачимо на прикладі Дубового і Сосонного.

Навіть останні мерзотники-зрадники, включаючи міліціонерів, не можуть зжити свою українськість і перетворитися на покірних росіян, виконуючих все, що вимагає начальство. Більше того, навіть росіяни, вдихаючи українське повітря, неначе заражаються свободою. Подивіться на Гіркіна - Чечню і Придністров'ї відбув, десятиліттями залишаючись покірним виконавцем, а після України наче підмінили людину. Почав бунтувати! Так Україна знищує імперію, навіть через тих, хто впевнений, що б'ється за імперію. І протистояти цьому неможливо.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...