Тримайтесь: НАЗК вирішило повністю перевірити статки Тимошенко

Йдеться про е-декларації лідера "Батьківщини" за 2015 та 2016 роки.

Юлія Тимошенко. Фото:dpchas.com.ua

НАЗК вирішило провести повну перевірку е-декларацій очільниці фракції ВО "Батьківщина" у Верховній Раді Юлії Тимошенко за 2015 і 2016 роки. Таке рішення ухвалили на засіданні Агентства у четвер, 20 липня, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Щойно прийнято рішення розпочати перевірку е-декларацій Тимошенко. Йдеться про дві декларації - за 2015 і 2016 роки", - зазначили у НАЗК.

Як стало відомо, повна перевірка е-декларації розпочнеться наступного дня після ухвалення відповідного рішення Агентством. Згідно закону, вона може тривати 60 днів. Утім, у разі необхідності строки можуть бути продовжені ще на 30 днів.

Як повідомляють ЗМІ, повну перевірку декларацій Тимошенко розпочинають на підставі інформації Генеральної прокуратури. Утім, офіційного підтвердження цій інформації немає.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...