"Це безглуздо. Росія - не союзник США в Сирії", - Керрі

Глава Держдепартаменту США Джон Керрі сумнівається в розумності ідеї відносно того, що російська сторона за допомогою військової кампанії в Сирії здійснила посилення власних позицій на Близькому Сході.

Глава Держдепартаменту США Джон Керрі. Фото: zn.ua.

Як стало відомо, Джон Керрі негативно відповів на питання кореспондента щодо того, чи є Росія союзником США в Сирії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що напередодні глава американської дипломатії був в російській столиці і зустрічався з президентом РФ Володимиром Путіним.

Крім того, Керрі висловив думку про те, що певні дії Росії відповідають "стратегічним інтересам" американської сторони.

Також він заявив про допомогу Кремля Заходу в угоді щодо ядерної програми з Іраном. В даний час Росія надає допомогу у виконанні домовленостей щодо перемир'я в сирійській державі.

За словами американського глави Держдепартаменту, російська сторона висловила думку про необхідність сирійських громадян визначати своє майбутнє в рамках політичного процесу.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...