"Це моя дружина": Під час прес-конференції Юнкер скинув дзвінок канцлера Німеччини, подумавши, що телефонує його половина (відео)

Поглянувши на екран телефона, глава Єврокомісії заявив: "Це була пані Меркель", чим викликав сміх у залі.

Жан-Клод Юнкер. Фото:скрін відеоПрезидент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер проігнорував дзвінок канцлера Німеччини Ангели Меркель, подумавши, що телефонує його дружина. Відео того, що трапилося опубліковане на You Tube, передають Патріоти України.

У четвер президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, віце-президент Марош Шефчович та прем'єр Словаччини Роберт Фіцо проводили пресс-конференцію, коли у Юнкера задзвонив телефон.

"Це моя дружина" - сказав Юнкер, але відповідати не став і скинув дзвінок. Однак, поглянувши на екран, заявив: "Це була пані Меркель", чим викликав сміх у залі.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...