Це навіть вже не "ніж у спину" - зовсім незабаром таки "Гаага": МЗС Австралії зробило гучну заяву стосовно справи МН17

Подальшої тяганини не буде - "поїдуть" швидко. Попереду міжнародний трибунал з іменами вбивць і максимальними звинуваченнями, котрі остаточно поховають амбіції Кремля, а РФ декласують до держави-парії.

Джулія Бішоп. Фото:nv.ua

Глава Міністерства закордонних справ Австралії Джулія Бішоп зробила важливу заяву по краху Boeing рейсу MH17 17 липня 2014 року на Донбасі, чим викликала злість путінців. Із заявою про розслідування катастрофи Бішоп виступила в інтерв'ю австралійському телеканалу ABC, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За словами австралійського міністра, вже до кінця цього року або на початку 2007-го буде підтверджений список тих, хто причетний до аварії. Бішоп заявляє, що після цього почнеться судовий процес.

"Страна ссыльных заключенных напомнила о себе... Как будто она имеет отношение к расследованию", "Как крысы! Не могут правду сказать — Пендостана боятся!", — коментують австралійську заяву путінці на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

Як відомо, нещодавно були оприлюднені результати розслідування міжнародної комісії, згідно з якими РФ причетна до краху Boeing на Донбасі.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...