Це не є якимось особливим обмеженням. Такою хворобою як у Насірова, страждають близько 12 млн українців - медик

Експерт з Інституту кардіології також зазначив, що під час огляду Насірова загрозливих даних щодо стану його організму не було зафіксовано.

Роман Насіров. Фото:http://www.bbc.com/

Медик із Інституту кардіології імені академіка М.Д. Стражеска Андрій Соколов стверджує, що у відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, немає критичної хвороби, через яку він не може брати участь в судових засіданнях. Про це Соколов заявив на засіданні Солом'янського районного суду Києва, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Соколов надав пояснення як свідок сторони обвинувачення щодо стану здоров'я Насірова. “Гіпертонічною хворобою в нашій країні страждають близько 12 млн людей. Частина з цих людей ходить на роботу, виконує якісь функції. На мій погляд, це не є якимось особливим обмеженням”, - сказав Соколов. Він також зазначив, що під час огляду Насірова загрозливих даних щодо стану його організму не було зафіксовано. При цьому медик зауважив, що з виявленою хворобою у Насірова йому, як і іншим особам, лікарі “рекомендують тримати горизонтальне положення”.

У свою чергу, сторона захисту Насірова в коментарі журналістам після оголошеної судом перерви, яку головуючий в судовому процесі суддя Олександр Бобровник був змушений зробити через суперечки, які виникли в залі засідання, зауважили, що цей свідок такими показами “скоїв злочин, який треба розслідувати”.

Як повідомлялося раніше, за даними захисників Насірова, у лікарні "Феофанія" його прооперували в зв’язку з інфарктом, але за даними ЗМІ, за наслідками обстеження в Інституті кардіології імені академіка М.Д. Стражеска діагноз лікарів "Феофанії" не підтвердився.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...