"Це не моє. Це авто моєї племінниці брата дружини": Журналісти показали розкішний автопарк українських суддів (відео)

Авто можна було бачити під будівлею Верховного суду України, де відбувалися іспити для кандидатів на посаду суддів.

Автопарк суддів. Фото:скрін відеоКандидати до Верховного суду України, де відбувалися іспити до Верховного Суду, мають дорогі авто, серед яких Toyota Camry, BMW та інші. Про це стало відомо з програми "Наші гроші. Досудились", передають Патріоти України з посиланням на Вihus.info.

Наприклад, у судді Верховного Суду України Олександра Волкова авто коштує 30 тисяч доларів. У Незнамової Ірини, голови кузнецовсього міськсуду, – майже 200 тисяч гривень. "Ця автівка коштує 182 тисячі 900 гривень. Подивіться в декларацію", – зазначила вона.

За словами Світлани Копаничук, судді Апеляційного суду Київської області, авто, на якому вона зараз пересувається містом, не її. "Це не моє. Це моєї племінниці брата дружини", – дослівно сказала вона.

Як зазначив Олександр Сибіга, суддя Вищого госпсуду, зарплата для судді – це не головне. Відомо, що за рік він отримує 280 тисяч гривень, володіє двома авто – Рorsche Cayenne і Toyota Camry ,а також має нерухомість площею 720 квадратних метрів.

Як зазначила Людмила Панова, доцент Київськокго національного університету імені Т. Г. Шевченка, вона має два авто, одне з них – ВМW. "Вирішила йти у ВСУ, адже мені хочеться, щоб у нас у країні все було добре", – зазначила вона.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...