"Це Діма. Йому 30 років": Директор "Київпастрансу" за час роботи на посаді став власником двох квартир у Києві та нового BMW

Підтвердження такого швидкого збагачення є е-декларація чиновника, хоча його офіційна зарплата на цій посаді становить 16 тисяч гривень на місяць.

Дмитро Левченко. Фото:Znaj.ua

Директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко за час роботи на посаді керівника даного підприємства купив 2 квартири і новий автомобіль BMW. Про це в своєму Facebook повідомив Марко Озерний, інформують Патріоти України.

"Це Діма. Йому 30 років. До 27 років він був середнім менеджером. У 2014 році він став заступником директора" Київпастрансу ", а згодом директором", - йдеться в повідомленні. За словами Озерного, в 2016 році, будучи керівником КП, Левченко придбав дві квартири за 3 і 2 мільйони гривень, а також автомобіль BMW, вартістю в 1 мільйон гривень.

На підтвердження своїх слів, киянин опублікував декларацію чиновника. До слова, судячи з даного документу, у директора "Київпастрансу" є ще автомобіль Toyota Camry 2014 року, а також швейцарський годинник Rolex і Ulysse Nardin..

Також на своїх банківських рахунках Левченко задекларував 14 тисяч доларів і 170 тисяч гривень. У власності його дружини знаходяться два паркомісця площею 18,5 кв. м і 19,5 кв. м, а на банківських рахунках - 700 040 доларів і 227 010 гривень.

"У Діми офіційна зарплата 16 тисяч гривень на місяць. До "Київпастрансу" він працював в приватному секторі звичайним менеджером, півроку начальником відділу продажів. Зараз Діма хоче, щоб ти платив вдвічі більше за громадський транспорт, при цьому їздячи на убитих трамваях і автобусах. Дімі все одно, в яких умовах ти їздиш в громадському транспорті, тому що він сам їздить на BMW 2016 і Тойоті Камрі 2014 року", - підсумував Озерний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...