Хіти тижня. "Це Діма. Йому 30 років": Директор "Київпастрансу" за час роботи на посаді став власником двох квартир у Києві та нового BMW

Підтвердження такого швидкого збагачення є е-декларація чиновника, хоча його офіційна зарплата на цій посаді становить 16 тисяч гривень на місяць.

Дмитро Левченко. Фото:Znaj.ua

Директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко за час роботи на посаді керівника даного підприємства купив 2 квартири і новий автомобіль BMW. Про це в своєму Facebook повідомив Марко Озерний, інформують Патріоти України.

"Це Діма. Йому 30 років. До 27 років він був середнім менеджером. У 2014 році він став заступником директора" Київпастрансу ", а згодом директором", - йдеться в повідомленні. За словами Озерного, в 2016 році, будучи керівником КП, Левченко придбав дві квартири за 3 і 2 мільйони гривень, а також автомобіль BMW, вартістю в 1 мільйон гривень.

На підтвердження своїх слів, киянин опублікував декларацію чиновника. До слова, судячи з даного документу, у директора "Київпастрансу" є ще автомобіль Toyota Camry 2014 року, а також швейцарський годинник Rolex і Ulysse Nardin..

Також на своїх банківських рахунках Левченко задекларував 14 тисяч доларів і 170 тисяч гривень. У власності його дружини знаходяться два паркомісця площею 18,5 кв. м і 19,5 кв. м, а на банківських рахунках - 700 040 доларів і 227 010 гривень.

"У Діми офіційна зарплата 16 тисяч гривень на місяць. До "Київпастрансу" він працював в приватному секторі звичайним менеджером, півроку начальником відділу продажів. Зараз Діма хоче, щоб ти платив вдвічі більше за громадський транспорт, при цьому їздячи на убитих трамваях і автобусах. Дімі все одно, в яких умовах ти їздиш в громадському транспорті, тому що він сам їздить на BMW 2016 і Тойоті Камрі 2014 року", - підсумував Озерний.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...