Це не жарт: Волонтер розповів, для чого потрібно перейменувати Донецьк і Луганськ

Після перейменування Донецька на Бандерівськ і Луганська на Майданівськ буде просто відслідкувати "мертві душі" серед переселенців - матеріальну допомогу зможуть отримувати тільки ті, у кого буде стоять новий штамп про прописку.

Донецьк пропонують перейменувати на Бандерівськ. Фото: styler.rbc.ua.

Питання про перейменування тимчасово окупованих Донецька і Луганська у Бандерівських і Майданівськ дійсно піднімається під час переговорів між депутатами Верховної Ради України. Про це заявив волонтер Роман Донік у Facebook, передають Патріоти України.

"Дуже радує, що деякі пропагандистські російські ЗМІ сприйняли пост про перейменування Донецька у Бандерівськ, а Луганська у Майданівськ, як жарт. Тим більш несподівана і неприємніша буде реальність. Це не жарт. Переговори із народними депутатами дійсно проводяться. Серед депутатів ВР, є кілька АТОшників і волонтерів, які повністю з нами згодні", - заявив він.

Як стверджує Донік, з цього питання є повна підтримка в Адміністрації Президента.

"Більш того, у результаті обговорення цього законопроекту з'явилася гарна ідея, яка дозволить позбутися від "мертвих душ" після отримання допомоги переселенцям. Після перейменування міст і областей, матеріальну допомогу зможуть отримувати тільки ті, у кого буде стоять новий штамп про прописку. Наприклад м.... ськ Бандерівська область. Таким чином, ми зможемо відстежити всіх фіктивних переселенців", - написав волонтер.

Користувачі у коментарях з ентузіазмом обговорюють цю ідею.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, раніше інформацію українського волонтера Романа Доніка, який готує законопроект про перейменування окупованого Донецька у Бандерівськ, сприйняли за жарт.

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...