"Це осколки Антимайдану, що втекли": У Росії до боротьби з опозицією підключили українську "вату"

Однак зараз росіяни, які підтримують Путіна, починають втомлюватися від своєї патріотичної істерики.

Ілюстрація: ЖЖРосійська влада все частіше залучає до боротьби з інакодумцями націоналістичний рух Сербії, кістяк якого складають прихильники Антимайдану, які втекли з України. Про це російська опозиційна активістка, організатор антивоєнних пікетів у Москві Ольга Курносова розповіла в інтерв'ю Hromadskeradio.org, повідомляють Патріоти України.

"Рух Сербії - це Південно-східний радикальний блок (англійська транскрипція), який народився навесні 2014 року у м. Дніпропетровську. Всі основні лідери його, зокрема Ігор Бекетов - це люди, які в 2014 році намагалися протестувати проти Майдану і відставки Януковича, але, мабуть, у Дніпропетровську в них не склалося, і вони втекли в Росію", - розповіла вона.

Як нагадала Курносова, колишні антимайданівці 30 липня побили учасників антивоєнної акції в центрі Москви. "Це осколки Антимайдану, що втекли, які дуже вільно відчувають себе в Москві. Уявіть - пікет відбувався майже в самому центрі міста, і там можна займатися мордобоєм, і тобі нічого за це не буде", - наголосила активістка.

За її словами, зараз росіяни, які підтримують Путіна, починають втомлюватися від своєї патріотичної істерики. "Тому задіють українських антимайданівців, оскільки знайти таких же хортів росіян важкувато", - пояснила російська опозиціонерка.

"Масові настрої вже не на боці розпалювачів війни. Якщо рік тому ейфорія "кримнашизму" зашкалювала, то зараз не зібрати ні грошей на підтримку так званих добровольців, які воюють в Новоросії, ні самих добровольців", - сказала вона.

"Вікно можливостей окупанти проґавили": Гетьман оцінив сили росіян на фронті в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 6:30

Російські окупаційні війська проґавили "вікно можливостей", яке в них з'явилося на початку року через затримки в постачанні американської військової допомоги Україні. Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEДОМ військовий аналітик, ветеран російсько...

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...