"Це пособництво Путіну": ​Маккейн розкритикував візит Керрі до Москви

Республіканець переконаний - це принижує США.

Маккейн. Фото: ЖЖВідомий своєю антипатією до чинного президента США Барака Обами американський сенатор і республіканець Джон Маккейн назвав ганебним візит держсекретаря США Джона Керрі до Москви, передають Патріоти України.

Політик незадоволений тим, що американська влада поблажливо ставиться до подібних візитів в РФ і зустрічей з президентом Володимиром Путіним і главою МЗС Сергієм Лавровим. Більше того, Маккейн впевнений, що результати цієї зустрічі не можуть влаштовувати США.

"Це пособництво Володимиру Путіну, аналогів якому я не бачив ні при одному президенті", - заявив Маккейн. Політик незадоволений тим, що заради встановлення миру в Сирії у Вашингтоні закривають очі на те, що їм доведеться "порозумітися з Росією", більше того Білому дому доведеться прийняти ряд невигідних для нього умов. Зокрема, США доведеться погодитися на відмову від повалення режиму Башара Асада.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...