"Це повна х*рня": У мережі висміяли Добкіна, який зганьбився "знанням" української мови

Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Користувачі мережі висміяли безграмотного народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна за пост в Facebook, який він опублікував українською мовою в День української писемності та мови, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці нардеп яро висловився про музичні квоти на радіо, уточнивши у друзів правильність свого написання.

"Мовні квоти на радіо, це повна херня. Я, в день української писемності, все слова правильно українською написал?" (Орфографія та пунктуація автора збережені - ред.), - підкреслив політик.

Відповідна публікація народного депутата викликала масу жартів в мережі. Політолог Олексій Голобуцький, зокрема, вказав на граматичні та пунктуаційні помилки Добкіна.

"Ну і навіщо постійно підкреслювати свою обмеженість і вузьколобість? Це і так видно неозброєним оком. Для ФСБ хіба що? Я всі слова правильно по-руски написав?", - іронічно зазначив Голобуцький.

Підписники Голобуцького також відреагували на пост.

"Г-грамотність", "Добкін мовою не володіє, а хтось в наркотиках не розбирається. Кожному своє ..." - сміються коментатори.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...