"Це пиз#дець": В мережі опублікували відео милої розмови міністра енергетики Насалика з ватажком терористів "ДНР" про закупівлю вугілля

Це ж що виходить - український міністр українського демократичного уряду фінансує вбивства українських захисників на війні з терористами?!!

Ігор Насалик. Фото: 24tv.ua.

У мережі з'явилося відео, на якому міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик розмовляє з одним із ватажків терористів "ДНР" про можливість закупівлі вугілля з непідконтрольних територій. Відео на своїй сторінці в Facebook опублікував блогер і активіст Максим Іванищев, передають Патріоти України.

"Це пи*дець - міністр енергетики України Насалик, в Донецьку, мило розмовляє з одним із ватажків ДНР про вугільні схеми. При цьому весело сміється, коли сепар йому розповідає, де вигідно тримати українські війська", - зазначив блогер.

"Поки у терористів будуть гроші - вони будуть воювати нескінченно. Кожен вагон вугілля, куплений у них цією міністерською твариною, який він тепер ще й перепродує за кордон, - це міни та снаряди, які щодня вбивають наших пацанів. Це зрада державою своїх солдатів", - додав Іванищев.

Нагадаємо, раніше Насалик зізнався, що не один раз відвідував території, підконтрольні бойовикам так званої "ДНР" та пояснив мету своїх візитів.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, глава Кабміну Володимир Гройсман доручив СБУ перевірити достовірність інформації про те, що радник Насалика Юрій Зюков пов'язаний з терористами "Луганської народної республіки".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...