Це сумний день для Європи і Британії, - Штайнмаєр про результати референдуму в ЄС

Глава МЗС Німеччини шкодує про вибір британців.

Великобританія проголосувала за вихід з Євросоюзу. Фото: 2000.ua.

Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр відреагував на новини про результати британського референдуму, на якому виборці підтримали вихід країни з ЄС. Слова міністра наводить офіційний Твіттер МЗС Німеччини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У новостей з Великобританії дійсно протверезний характер. Схоже, це сумний день для Європи і Британії", - заявив Штайнмайер.

Патріоти України повідомляли, що за вихід Британії з ЄС проголосували 51,8% виборців, тоді як за те, щоб залишитися в складі ЄС проголосували 48% виборців.

Цих голосів достатньо для того, щоб спрогнозувати остаточний результат референдуму, на якому британці підтримали вихід своєї країни з ЄС.

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...