Це вже очевидно: Росія прорахувалася в ситуації з Кримом. Україні треба не боятися застосовувати різкі кроки щодо РФ, - Безсмертний

Кілька днів тому з'явилася неофіційна інформація, що Росія розглядає можливість розриву дипломатичних відносин з Україною через інцидент у Криму.

Роман Безсмертний. Фото google.com

Україна не повинна боятися розриву дипломатичних відносин із Російською Федерацією через ситуацію в Криму, а вдаватися до рішучих кроків. Таку думку в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна" висловив Надзвичайний і Повноважний посол України, екс-представник України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

"Україні треба не боятися застосовувати різкі кроки (розрив дипломатичних відносин з Росією, - ред.). Треба діяти і давати зрозуміти, що ці "розводки", "договорняки", до яких звикла російська дипломатія, в Україні вони не будуть працювати", - зазначив він.

На думку Безсметрного, Російська Федерація прорахувалася в ситуації з Кримом. "На фоні всього того, що відбувалося в Росії, вона вляпалась цілим рядом рішень, які були прийняті на федеральному рівні: про статус АР Крим, апелювання до ради безпеки з приводу того, що відбулося. Тепер ситуація може бути компенсована, тим, що Європа і НАТО проспали це все, а Штайнмаєр підіграв Росії", - підкреслив він.

Раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що навряд чи Україна та Росія зацікавлені в розриві дипломатичних відносин.

Кілька днів тому з'явилася неофіційна інформація, що Росія розглядає можливість розриву дипломатичних відносин з Україною через інцидент у Криму. Зазначалося, що одним із варіантів відповіді Москви може стати закриття російського диппредставництва в Україні та відкликання всього дипломатичного складу посольства. А у Києві заговорили про можливість введення візового режиму з Росією.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...