"Це звичайнісінький колабораціонізм": Віталій Портніков різко засудив рішення народних обранців

Народні депутати не мають нічого проти російських артистів-прихильників Путіна.

В 2015 році Йосип Кобзон відвідав "ДНР" і закликав мстити українцям. Фото: censoru.net.

Відомий український журналіст Віталій Портніков різко висловився з приводу рішення парламенту відхилити законопроект щодо заборони або обмеження виступів російських артистів, які підтримують агресію РФ проти України і офіційно не засудили її. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Відмова Верховної Ради підтримати закон про заборону гастролей тих, хто не виступає проти окупації території України, та ще й в умовах війни, що продовжується - звичайнісінький колабораціонізм. Не треба себе дурити. Не знаю тільки, як такі парламентарі будуть дивитися в очі тим, хто захищає нас на фронті, і що будуть говорити тим, хто продовжує їздити в Росію погуляти і поспівати. Живемо в імлі, аж противно...", - підкреслив Портніков.

Зазначимо, що користувачі мережі виявилися солідарні з журналістом. "Доведеться просто бити гастролерів, а депутатів - у бак!" - написав один з користувачів.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...