"Цей світ повний фейків, зрадники стають героями", - Яценюк про друзів-зрадників, свої вілли у Маямі та як воював у Чечні (відео)

ЕКс-прем'єр запевнив, що чесність – це той продукт, який ніколи не псується.

Цей світ повний зараз фейків, масованої брехні, зрадники стають героями, але чесність – це той продукт, який ніколи не псується. Про це розповів екс-прем'єр України Арсеній Яценюк в ефірі ТРК "Україна", зазначають Патріоти України.

"Фейків було дуже багато. Я думав, що вони напишуть про вілли не в Майямі, а в Чечні, тому що, як відомо, я воював у Чечні. Тому те, що стосується цієї конкретної справи, їх є дуже багато. Я думаю, що суд поставить крапку в цьому питанні", - повідомив Яценюк.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...