"Ці очі не бачили, як ті руки крали": Екс-голова СБУ зробив гучну заяву про зв'язок Ющенка та Фірташа

Якщо Володимир Гройсман обізвав Юлію Тимошенко "мамою" української корупції, то у її старого "заклятого" друга, третього президента України тепер відкриваються мождивості отримати «почесний» титул «татуся».

В.Ющенко стає "татом" української корупції. Фото: v-n-zb.org.

До 2005 року Дмитра Фірташа ніхто у вищому керівництві України, а тим більше, на міжнародній арені, не знав, а привів його в політику і зробив олігархом третій президент України. Про це розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону екс-глава СБУ Ігор Смешко, передають Патріоти України.

"На закордонних міжнародних конференціях мені часто ставили запитання: "Ви ж були головою Служби безпеки України - невже ваш президент не знає, ким був Фірташ?". Або запитували: "Чому він звертається до прем'єр-міністра, якому не підпорядкована розвідка і Служба безпеки? Чому він не запитає про Фірташа вашу Службу безпеки?".

Так ось, Фірташа зробив олігархом третій президент України. Він дозволив йому брати участь в політиці, мати вплив на парламентські фракції, отримати у власність стратегічний телеканал", - підкреслив Смєшко.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...