"Ця позиція ганебна і залишиться чорною плямою в історії Грузії": Саакашвілі про відмову грузинської делегації голосувати в ПАРЄ щодо України (відео)

Голова Одещини наголосив, що позиція делегації Грузії в Асамблеї абсолютно не відображає думки суспільства країни.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:скрін відео

Відмова делегації Грузії голосувати у ПАРЄ щодо України залишиться чорною плямою в історії країни. Про це заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

"Те, що грузинська делегація не проголосувала за санкції проти Росії і не підтримала Україну, це сором, але ми повинні розуміти, в якій ситуації зараз перебуває Грузія", - сказав він.

За його словами, по відношенню до України ця позиція ганебна. "Вона залишиться чорною плямою в історії Грузії і не відображає абсолютно думки суспільства країни", – зазначив губернатор.

Як відомо, 12 жовтня ПАРЄ прийняла дві резолюції щодо України із запропонованими поправками - звіт німецького політика Марі-Луїзи Бек і чеського депутата Крістіни Зеленкової по Донбасу. Конфлікт на Донбасі визнаний російською агресією, проведення виборів на окупованих територіях в нинішніх умовах визнано неможливим через небезпеку. Крім того, були засуджені вибори в Держдуму РФ, проведені на території анексованого Криму.

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...