Цікаво, що з подачі українців: Росія оголосила про відкликання своїх військових з СЦКК на Донбасі

Як стало відомо, російські офіцери нібито “незадоволені умовами” своєї роботи.

Ілюстрація:news.liga.netПредставники збройних сил України передали спостерігачам ОБСЄ лист від Міноборони РФ з повідомленням про те, що Росія збирається відкликати з території України своїх офіцерів з СЦКК. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ за 14 грудня, інформують Патріоти України.

"14 грудня представник Збройних сил України при Спільному центрі контролю і координації в штабі СЦКК, розташованому в підконтрольному урядові м. Соледар передав СММ лист від Міноборони РФ з повідомленням про те, що РФ збирається відкликати з території України офіцерів своїх Збройних сил з СЦКК," - повідомляє міжнародна місія.

Як повідомлялося раніше, російське Міноборони звинувачує українську владу в створенні "відверто дискримінаційних" умов для російських учасників робочої групи по врегулюванню конфлікту в Донбасі.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...