"Ціна питання": "Народний фронт" може покинути переговори по коаліції і Кабміну, - Аваков

Домовленостей досягнути не вдалося.

Арсен Аваков. Фото: ЖЖ

Міністр МВС Арсен Аваков, який брав участь в переговорному процесі по створенню нової коаліції вівторок у АП, заявив, що балансу досягти так і не вдалося, повідомляють Патріоти України.

За його словами, на 13 квітня планується засідання фракції Народного фронту, де її члени вирішуватимуть, чи треба залишатися в переговорах, і, більш того - чи треба залишатися в складі уряду.

"Ймовірність виходу висока. Нехай формують все самі", - сказав міністр. У "НФ" пояснили, що балансу на переговорах досягти не вдалося через кадрові вимоги БПП.

У "Народному фронті" поведінку президентської лінії охарактеризували словами "тупі", "безнадійні", а також деякими нецензурними виразами.

Нагадаємо, що у ніч на 13 квітня глава фракції БПП Юрій Луценко повідомив, що кандидат в прем'єр-міністри і склад нового уряду узгоджені.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.