​Цього слід було чекати: У Раді зареєстровано законопроект про визнання геноцидом репресій Польською держави щодо українців у 1919-51 роках, автор - лікар Майдану (документ)

Недалекогглядні дії польських політичних ​популістів, котрі схотіли скористатися українською скрутою для виграшної гри на старих ранах обох народів, принесли перші плоди у відповідь. Головним бенефіціаром з завареної каші звісно воліє бути Кремль.

Олег МусійВідомий суспільний діяч і екс-міністр охорони здоров’я Олег Мусій зробив те, на що не наважилися основні політичні сили в українському політикумі, через серйозні геополітичні міркування, зазначають Патріоти України. Про свій вчинок лікар Майдану повідомив через Фейсбук.

Сьогодні я зареєстрував проект Постанови про вшанування пам'яті жертв геноциду, вчиненого Польською державою щодо українців у 1919 - 1951 роках (№5012). Правда має бути вичерпною. Правда не може бути однобокою. Уроки історії мають бути визубрені усіма. Це щеплення від повторень.

Варто зазначити, що згідно міжнародної класифікації геноциду сумнозвісна операція «Вісла» 1947 року, хоч дещо і поступається за кількістю жертв, однак більше підходить під міжнародну класифікацію про геноцид, ніж події на Волині 1943 року.




Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...