Циля Зінгельшухер вставила свої 5 копійок за "Миротворець"

База даних "Миротворця" не була офіційною, вона не вважалася розшуковим циркуляром, але вона працювала краще прес-релізів СБУ і рішень Печерського суду.

Сайт «Миротворець» припинив роботу через публікацію особистих даних журналістів. Фото: uapress.info.

Циля не вступала в публічну дискусію за оприлюднення персональних даних журналістів, акредитованих в ОРДЛі. Плюсів від цього інформаційного вибуху набагато більше, але і мінуси, на жаль, теж є. І жирні. Потрібно було спрацювати тонше. Копій і порожніх черепних коробок по темі зламано вже багато, і зараз не про це. Просто мовчати після закриття сайту точно не можна, пишуть Патріоти України і цитують пост Цилі Зінгельншухер, розміщений на сайті Нескучные новости без змін :

"Для того, чтобы оценить влияние и значение ресурса сторонникам "журналистских стандартов, либеральной болтовни и западной созерцательно-теоретической позиции" следовало бы напомнить - именно базами данных "Миротворця" слишком часто пользовались наши военные и сотрудники правоохранительных структур в пунктах пропуска вдоль линии фронта и в ближнем тылу при проверке на возможную причастность к сепаратизму. База данных не была официальной, она не считалась розыскным циркуляром, но она работала лучше пресс-релизов СБУ и решений Печерского суда, непозволительно милосердного к врагам Украины.

Пользовались не инструкциями МинСтеця, не записной книжкой Насти Станко и не протоколами заседаний минских мудаков.

"Миротворець" необходимо восстановить. Ценность его информации нужно отделить от конкретного, спорного эпизода".

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...