ТЦ "Гулівер" і редакція газети "Вести": В офіси компаній Клименка нагрянула з обшуками військова прокуратура

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що обшуки проводяться в офісних приміщеннях, які належать компанії "Юнісон".

 Силовики прийшли з обшуками в "Гулівер" і "Вести". Фото: pravda.com.ua.

Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією проводить комплекс обшуків в приміщеннях, які належать екс-міністру доходів і зборів Олександру Клименку. Про це "Українській правді" повідомив заступник Генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

"Ми проводимо комплекс обшуків майна і приміщень, які належать Клименку. Проводимо спільно з Нацполіцією", - зазначив він.
"Це вже друга хвиля", - уточнив Матіос.

Він уточнив, що обшуки проводяться в офісних приміщеннях, які належать компанії "Юнісон".

Матіос також уточнив, що обшуки проводяться не лише в офісних приміщеннях "Гулівер" в центрі Києва, а і за іншими адресами.

"На жаль, сьогодні нельотна погода", - зазначив він і на уточнення сказав, що згодом спільно з головою Нацполіції проведе брифінг.

У свою чергу видання "Весті" повідомляє, що силовики прийшли у редакцію газети та радіо, які розміщені в "Гулівері".

"Наразі робота редакційного офісу заблокована", - зазначається в повідомленні.

На фото з-під будівлі "Гулівер" видно, що Матіос перебуває на місці події.

"Зараз проводиться 183 обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру Клименку. У тому числі в офісному центрі "Гулівер" у місті Києві, декілька поверхів якого є власністю екс-міністра та членів його родини", - написав Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook.

"Робота журналістів "Радіо Вєсти", які входять до медіа-холдингу Клименка та групи компаній "Юнісон" не припинилася", - заначив він.

"Додаткова і детальна інформація про хід та результати слідчих дій буде озвучена на брифінгу міністром МВС Арсеном Аваковим за моєю участю дещо пізніше", - анонсував Матіос.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...