Тупа позиція: У Держдумі вважають, що Туреччина, вчасно не вибачившись перед РФ, поставила себе в скрутне становище

Президент Туреччини міг вибачитися перед родичами загиблих російських пілотів під тиском партнерів Анкари, вважає спікер Держдуми Наришкін.

Ердоган і Путін. Фото:hronika.info

Тупа позиція керівництва Туреччини поставила країну в скрутне становище. Про це заявив спікер Державної думи Росії Сергій Наришкін, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган міг вибачитися перед родичами загиблих російських пілотів під тиском партнерів Анкари.

"Чим це було продиктовано? Ми можемо припускати, що мотивів декілька. Це перш за все усвідомлення того, що така тупа позиція політичного керівництва Туреччини поставила країну в скрутне становище. Друге - я не виключаю і поради або, може, навіть політичний тиск з боку інших партнерів Туреччини", - сказав Наришкін.

Як відомо, Ердоган підтвердив, що в листі президенту Росії Володимиру Путіну висловив співчуття за інцидент з Су-24.

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...