Турчинов заробляє менше свого заступника: Оприлюднено зарплатню секретаря РНБО

Посадовий оклад Турчинова, як і надбавка за інтенсивність праці, склали по 18 тис. грн, надбавка за вислугу років - 9 тис. грн, надбавки за роботу в умовах режимних обмежень і як експерту з питань таємниць - по 3,6 тис. грн, а індексація - 259 грн.

Олександр Турчинов. Фото:ednist.info

У вересні секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов отримав 52,5 тис. гривень зарплати, при цьому зарплата його заступників була вищою - від 59,4 тис. до 77,3 тис. гривень. Про це йдеться у відповіді апарату РНБО на запит Українських Новин, передають Патріоти України.

"Заробітна плата за вересень 2017 року секретаря РНБО Турчинова О. В. становила 52 459,34 гривні", - сказано в ньому.

Зокрема, посадовий оклад Турчинова, як і надбавка за інтенсивність праці, склали по 18 тис. гривень, надбавка за вислугу років - 9 тис. гривень, надбавки за роботу в умовах режимних обмежень і як експерту з питань таємниць - по 3,6 тис. гривень, а індексація - 259 гривень.

Зарплата за вересень першого заступника Турчинова Олега Гладковського склала 59 378 гривень (з яких 32 тис. гривень - премія, 5,3 тис. гривень - на відрядження, 2,5 тис. гривень - відпускні), а заступника Олександра Литвиненка - 73 759 гривень ( з яких 30 тис. гривень - премія).

Зарплата ще одного першого заступника секретаря РНБО Михайла Коваля за вересень склала 77 269 гривень, з яких 32 тис. гривень - премія.

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...