Туреччина напередодні втручання в сирійську війну: представник Ердогана зробив заяву

Турки вирішили переслідувати терористів скрізь: і в Сирії, і в Північному Іраку.

Ібрахім Калин. Фото: trend.az.

Турецька влада стверджує, що за смертоносним терактом в Анкарі підуть серйозні дії у відповідь. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Теракт 17 лютого в Анкарі, що забрав життя 28 людей, позначиться на позиції Туреччини щодо війни в Сирії", - таку заяву зробив Ібрахім Калин, прес-секретар турецького президента. Також він повідомив, що Туреччина вирішила переслідувати терористів скрізь: в Сирії, в Північному Іраку або на горі Кандиль.

Ібрахім Калин не залишив без уваги і дії російської армії в Сирії. "Цей факт актуалізує питання ситуації в Сирії після знищення ДАЄШ. Адже якщо навіть ДАЄШ буде переможена, кінця війні в Сирії не буде, тому, що режим Башара Асада за підтримки Росії і Ірану продовжить війну проти власного народу. Це означає, що проллється ще більше крові, буде ще більше біженців, а війна ще більше посилиться"- пояснив представник турецького президента.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...