Туреччина попросила допомоги в України у боротьбі з російською пропагандою

Турецькі фахівці звернулися до Мінінформполітики України з проханням надати методологічну допомогу у протистоянні російській дезінформації.

Тетяна Попова. Фото:www.slovoidilo.ua

Туреччина попросила в Міністерства інформаційної політики України допомоги в боротьбі з пропагандою Росії. Про це заявила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова у Львові під час конференції "Річниця Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: підсумки та подальші кроки", передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

"Нещодавно представники Туреччини запросили в нас методологічної допомоги в боротьбі з дезінформацією Росії", - відзначила вона.

Як зауважила урядовець до міністерства протягом останніх тижнів неодноразово зверталися представники посольства Туреччини в Україні.

"Зрештою, вчора ми провели зустріч між представниками нашого міністерства, інформаційного департаменту Міноборони, проекту StopFake та турецького посольства", - зауважила Попова.

"Ми обговорили можливі варіанти співпраці. Зокрема, йшлося про проведення навчання для представників Туреччини", - додала вона.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...