Рецидівіст та переселенець: "Русский мир", на свою голову, дістався й до Волині

За сепаратичні дописи у соцмережах двох прихильників "русского мира" взяли під варту волинські правоохоронці

Фото: poltava.to

Прихильників "русского мира" на Волині взяли під варту через пости у соцмережах. Досудове розслідування триває. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Про Захід".

Один з них виявився раніше судимим 33-річним безробітним жителем Нововолинська, який, користуючись соцмережами, активно підтримував так звані "Д/ЛНР" (іноді використовуючи і нецензурні вислови). Інший – 20-річний лучанин, електромонтер. Торік він створив в одній з російських соцмереж два аккаунти, на яких розміщав графічні файли і фото на підтримку сепаратистів. Також зловмисник негативно висловлювався про українців як націю та зазіхав на територіальну цілісність України, зазначає видання.

Як пише ЗМІ, зловмисникам повідомили про підозру і взяли під варту. Триває досудове розслідування. Можливо, скоро така практика дійде і до Києва, де "прихильників" сепаратистів значно більше, ніж двоє.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...