Поліція безсила перед грабіжниками, що орудують на Одеській трасі, - заступник міністра (фото)

Тетяна Попова розповіла про кричущий випадок, коли на автозаправці в Кривому Озері пограбували автомобіль її подруг. Причому, дівчата в той час перебували в автомобілі.

Пограбоване авто. Фото: Фейсбук.

На Одеській трасі на Миколаївщині грабіжники розбили скло в машині, коли там перебували люди і пограбували їх. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написала заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова, передають Патріоти України.

Вона заявила, що в районі Кривого Озера біля заправки WOG її подругу пограбували зухвалі грабіжники в той час, коли дівчата перебували в машині.

«Розбили вікна, прокололи колеса та забрали всі сумки, телефони, документи.
Цікаво, що працівники заправки і поліції знали, на якій машині пересуваються зловмисники, скільки їх, але нічого не змогли зробити», – написала Попова.

Заступник міністра зазначає, що це вже не перший випадок подібного пограбування.

«Тобто, це не єдиний випадок пограбування в цьому районі. Не знаю, як на це реагують місцеві представники МВС, але думаю, що в Києві варто звернути увагу на цю ситуацію, враховуючи що наслідком таких пограбувань може бути і людське життя», – додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...