Туреччина провела широкомасштабну операцію в Сирії

В результаті операції було ліквідовано 34 бойовики ІГІЛ, знищено шість автомобілів і п'ять вогневих позицій терористів.

Туреччина провела широкомасштабну операцію в Сирії. Фото: vremya4e.com.

Турецька артилерія обстріляла позиції терористичної організації «Ісламська держава» на території Сирії. Також удари були нанесені з безпілотників, які були підняті в повітря з авіабази Інджірлік, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Такі дії турецька армія зробила у відповідь на ракетний обстріл південної частини турецької провінції Кіліс, повідомили у військовому відомстві Туреччини. В результаті операції були ліквідовані 34 бойовики ІГІЛ, знищено шість автомобілів і п'ять вогневих позицій терористів.

Вчора стало відомо, що турецьке місто Кіліс, розташоване біля сирійського кордону, піддалося ракетному обстрілу. Обстріл вівся з території, підконтрольної «Ісламській державі». У місті впали дві ракети, щонайменше двоє людей постраждали.

Кіліс вже не раз піддавався ракетному обстрілу з боку Сирії. Так, 12 квітня з території Сирії були випущені два ракетних снаряда. В результаті обстрілу постраждали вісім чоловік. Один зі снарядів розірвався поблизу міського автовокзалу, другий потрапив у чотириповерховий будинок.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...