Туреччина розстріляла паперового тигра - Росію, - іноЗМІ

Якщо Путін аналізує ситуацію, то до цього часу він повинен був зрозуміти, що його вплив значно менший, ніж він вважає.


Володимир Путін. Фото: ЖЖ"Туреччина розстріляла паперового тигра - Росію". До такої метафори вдалася американська газета The Wall Street Journal. Володимир Путін - аж ніяк не майстер стратегії, яким його дехто зображує, повідомляють Патріоти України.

Він - гравець та інтриган, а зухвалі вчинки свідчать не про стратегічну концепцію або рішучість, а про нездорову атмосферу його внутрішньої політики, вважає видання.

Якщо Путін аналізує ситуацію, то до цього часу він повинен був зрозуміти, що його вплив значно менший, ніж він вважає. Принаймні за час правління Ангели Меркель йому вдалося перетворити Німеччину в напівпротивника. А важливого союзника - Туреччину - на справжнього ворога.

Світові фондові ринки лише трохи просіли після того, як у Туреччині був збитий російський літак. Ціна нафти підскочила на долар. Ця стримана реакція свідчить, що у Путіна та його режиму немає вражаючого майбутнього.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...