Турецька влада перекинула до Стамбула спецназ: У місті вводять надзвичайний стан, -ЗМІ

Поліцейські обіцяють збивати будь-які вертольоти, що пролітають над містом, без попередження.

Ілюстрація: ЖЖ

До Стамбула із сусідніх регіонів стягнуті 1800 бійців спецназу, поліція готується відбивати можливу атаку. Їх розмістили на стратегічно важливих вулицях і об'єктах, передає New York Times з посиланням на Anadolu, повідомляють Патріоти України.

Глава міської поліції Мустафа Каліскан наказав збивати будь-які вертольоти, що пролітають над містом, без попередження. Водночас деякі ЗМІ з посиланням на Anadolu повідомляють, що у Стамбулі знову ввели надзвичайний стан.

Як відомо, озброєний заколот почався в Туреччині ввечері 15 липня. Група військових заявила, що бере управління країною в свої руки, щоб забезпечити дотримання конституційних прав громадян.

До ранку турецькому уряду вдалося повністю відновити контроль над ситуацією в країні. Затримали понад 50 офіцерів і 6 тисяч бунтівників. За останніми даними, загинули понад 290 осіб, понад 1,4 тис. людей отримали поранення.

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...