Тимошенко терміново залишила Україну: Випадково чи цілеспрямовано вилетіла до держави, яка своїх громадян не видає, - ЗМІ

Леді Ю прилетіла на зустріч з олігархом Ігорем Коломойським, який вперше запропонував їй зустріч не в Женеві, а в Ізраїлі.

Юлія Тимошенко. Фото: 24 Канал.

Лідер ВО Батьківщина Юлія Тимошенко терміново вилетіла з України. Наразі вона перебуває в Ізраїлі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політичний експерт, колишній народний депутат Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

20 березня Юлія Тимошенко ще була в Раді і, відповідно, зареєструвалася, чого вже не відбулося ні вчора, ні сьогодні. Причина в тому, що вночі з 20-го на 21-е вона вже вилетіла до Ізраїлю в аеропорт Бен-Гуріон, де пройшла через V. I. P. зал. Але все ж була помічена, коли сідала в лімузин. Вона прилетіла на зустріч з олігархом Ігорем Коломойським, який вперше запропонував їй зустріч не в Женеві, а в Ізраїлі, написав він.

За словами політолога, зустріч Тимошенко з Коломойським означає, що затівається щось дуже серйозне. Олігарх саме сюди переносить ті переговори, які не просто а поговоріть або влаштувати інформаційну атаку, а вимагають консолідації ресурсів, участі радників, технологів тощо. Це виправдано тим, що до себе додому Коломойський нікого з чужих не запрошує, а в місцях можливих зустрічей в Женеві проводити мозкові штурми, наради не дуже безпечно. Там топчуться всі спецслужби, включаючи наші. Та й поїздку Тимошенко до Женеви в минулий раз було виявлено миттєво. Тому зустріч у Ізраїлі свідчить, що затівається щось дуже серйозне, зазначив Чорновіл.

Він також повідомив, що Юлія Володимирівна оселилася в готелі Хаят та вже мала зустріч з олігархом, але після неї не полетіла до Києва, а залишилася, імовірно, для участі в більш широких форматах нарад. За його словами, організацією візиту і супроводом займався Арон Майберг і компанія Medvinski VIP servise, яка належить вихідцям з України братам Ігорю та Олександру Медвінські. Після провалу Савченко нам слід чекати найближчим часом нових дуже серйозних хвилювань, застеріг Чорновіл.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...