Тисяча урядовців - нема кому підняти слухавку: У Яценюка не відповідають на дзвінки, - Жебрівський

На думку голови Донеччини, чиновники в Києві могли б і передзвонити, коли їм телефонує керівництво Донецької та Луганської областей.

Павло Жебрівський. Фото:www.rbc.ua

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський незадоволений рівнем комунікації з Кабміном Арсенія Яценюка. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Краматорську, відповідаючи на питання журналістів, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

"У нас була проблема. На жаль за два тижні я так і не зміг додзвонитися (до Яценюка, - ред.). Приймальна кожен день набирала, відповіді не було. Я так зрозумів, в державі урядова криза, і тому комунікації зараз обмежені", - сказав Жебрівський.

На думку Жебрівського, чиновники в Києві "могли б, коли їм дзвонять керівники Донецької та Луганської областей, і передзвонювати". "Тому що, вибачте, заради дівчаток і полювання ми точно дзвонити не будемо ... Є і деякі міністри, які теж трубку не беруть і не віддзвонюють.

Я розумію: зайнятий, нарада, засідання Кабміну ... Але у кожного з них є мобільний і передзвонити і спитати в чому проблема - не право, а обов'язок цих людей", - зазначив він.

На уточнююче запитання, з ким конкретно з міністрів у нього проблеми з комунікацією, Жебрівський відповів: "Міністр Петренко. Коли питання було по управлінню юстиції, я йому дзвонив протягом десяти днів", - підкреслив Жебрівський.

"Покладаємося лише на те, що є під рукою": Бійці ЗСУ на Донбасі втомилися чекати на західні снаряди, - Le Monde

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:28

Держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Києва пообіцяв, що багатомільярдний пакет допомоги від США принесе реальні зміни на полі бою. Однак поки що українська армія щосили намагається протистояти російським загарбникам. І за затримки з постав...

Литва передала Україні партію БПЛА і систем для протидії дронам

п’ятниця, 17 травень 2024, 16:57

Литва передала Україні новий пакет військової допомоги, до якого увійшли боєприпаси, дрони й антидрони, повідомляють на сайті Міноборони країни в п’ятницю, 17 травня.Україна також отримала патрони 5,56×45 мм, генератори на 100 кВт і розкладні ліжка. У ...