У Авакова спрогнозували втечу з України депутата Ради

Сьогодні колишній кримінальний авторитет, а зараз нардеп Оніщенко самовільно залишив допит в НАБУ.

Олександр Оніщенко. Фото:www.slovoidilo.ua

Радник глави МВС України Зорян Шкіряк вважає, що бізнесмен і народний депутат, заступник голови комітету з питань паливно-енергетичного комплексу Олександр Оніщенко може втекти з України. Про це Шкіряк написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні колишній кримінальний авторитет Кадиров-Оніщенко, який є народним депутатом України, самовільно залишив допит в НАБУ. Його допитували у справі "Укргазвидобування", де йдеться про збитки, завдані державі підконтрольними йому структурами, які досягають більше 500 млн грн", - написав Шкіряк.

"Така зухвала поведінка олігарха викликана виключно тим, що він відчуває для себе загрозу. Враховуючи, що він має депутатську недоторканність, правоохоронці поки не можуть його затримати. Але я сподіваюся, що його дістане закон, і найближчим часом у ВР буде внесено подання ГПУ на зняття з нього недоторканності", - пише радник Авакова.

"До речі, Кадиров, за часів правління" межигірського "кнура, на пару з Саламатіним, Царьовим та іншою антиукраїнською сволотою бив руками-ногами і трощив голови народних депутатів від тодішньої опозиції, зокрема "Батьківщини". Відбувалося це прямо в залі парламенту", - стверджує Шкіряк.

"Ну, а поки є небезпека, що Кадиров-Оніщенко може втекти за кордон. На жаль, запобігти цьому не в компетенції МВС", - додав він.

Про допит Оніщенка в НАБУ повідомив також громадський активіст, голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Він зазначив, що зустрів Оніщенка при вході в Національне антикорупційне бюро (НАБУ).

"При вході в НАБУ зустрівся з мільярдером і нардепом Оніщенко, якого викликали на допит. Я так розумію, що як свідка. Сподіваюся, що поки як свідка", - повідомив Шабунін.

У свою чергу в НАБУ повідомили, що не змогли допитати Оніщенка.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....