Енергонезалежність: Україна встановила рекорд газовидобутку

Збільшити показник середньодобового видобутку вдалося за рахунок збільшення кількості операцій з інтенсифікації.

Ілюстрація:УНІАН7 жовтня добовий видобуток природного газу АТ "Укргазвидобування" (УГД) перевищив 43 млн кубометрів. Про це компанія повідомляє на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Середній добовий видобуток газу за 7 жовтня склав 43,1 млн куб. м, що на 0,6 млн куб. м більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Збільшити показник середньодобового видобутку вдалося за рахунок збільшення кількості операцій з інтенсифікації, пояснює "Укргазвидобування". За дев'ять місяців компанія виконала 518 колтюбінгових операцій з додатковим видобутком 208 млн куб. м, 191 операцію з капітального ремонту свердловин з додатковим видобутком 184 млн куб. м. і 134 операції по ГРП з додатковим видобутком 205 млн куб. м.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...