У Берліні перед зустріччю нормандської четвірки активісти влаштували "кривавий" флеш-моб (фото)

Німецькі активісти таким чином намагаються привернути увагу світу до проблем дітей, які гинуть у Сирії.

Напередодні зустрічі нормандської четвірки у Берліні влаштували "кривавий" флеш-моб. Фото:http://strana.ua/

У Берліні під новим будинком Рейхстагу перед зустріччю "нормандської" четвірки німецькі активісти принесли сотню іграшкових ведмежат. Про це повідомляє кореспондент видання Страна, передають Патріоти України.

Таким чином, німецькі активісти хочуть звернути увагу лідерів Німеччини, Франції, України та Росії на проблему Сирії і дітей, які гинуть під час цієї війни.

"Головна вимога - привернути увагу світових лідерів до проблеми і закликати їх сприяти врегулюванню конфлікту в Сирії", - пояснив журналісту один з учасників флеш-мобу.

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...