У Білому домі пояснили, чому санкції проти РФ за кібератаки не введено

Також у США відповіли на питання, чому аналогічні санкції не були введені щодо Китаю.

Джош Ернест. Фото: соцмережі

Офіційний представник Білого дому Джош Ернест відповів на питання журналістів про те, чому санкції за атаки російських хакерів не були введені проти президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.

За словами Ернеста, це було б "надзвичайним заходом". "Згідно політиці введення санкцій, лідери іноземних держав зазначаються в чорних списках тільки в певних обставинах", - сказав Ернест.

Він також відповів на питання, чому аналогічні санкції не були введені щодо Китаю, який американські спецслужби вважають причетним до хакерських атак 2015 року. Тоді співробітникам уряду лише було оголошено про те, що "їх приватна інформація могла бути викрадена". "Відповідь була різною, оскільки інциденти розрізнялися по суті", - зазначив він.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...