У БПП розповіли, над ким з міністрів нависла загроза відставки

Особливо багато питань накопичилося до пані Уляни Супрун, наголосила нардеп від БПП Ірина Суслова.

Уляна Супрун і Володимир Омелян. Ілюстрація:https://www.volynnews.com/

Під загрозою відставки перебувають міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий і виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Про це в коментарі Обозревателю заявила народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Ірина Суслова, інформують Патріоти України.

"Особливо багато питань накопичилося до пані Уляни Супрун. Якою буде реформа? Ми досі точно не розуміємо. Де будуть брати гроші на цю реформу? Нам досі не кажуть. Є дуже багато питань, на які пані Супрун, поки не змогла дати відповідь. Якщо, наприклад, на голосування поставлять питання про призначення її міністром, то я сумніваюся, що голосів вистачить. Тим більше профільний комітет нею дуже незадоволений. Наскільки мені відомо, також є питання до Кутового та Омеляна", - зазначила Суслова.

За її словами, вже через місяць, коли відбудеться звіт уряду, нардепи зможуть поставити свої запитання міністрам.

"Не виключаю, що окремим міністрам, яких я назвала, буде висловлено недовіру. Але цей місяць, коли нардепи працюватимуть у комітетах і на округах, стане ще й місяцем переговорів. Треба зрозуміти, чи є хтось на заміну, чи є голоси на те, щоб призначити інших міністрів", - підсумувала Суслова.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...