У британському парламенті закликали розширити антиросійські санкції

Здатність Лондона впливати на пролонгування і розширення санкцій відносно РФ буде перевірена на тлі рішення про вихід Сполученого Королівства з Європейського союзу, побоюються члени парламенту Великобританії.

У британському парламенті говорять про необхідність розширення санкцій. Фото: ЕРА.

Оборонний комітет парламенту Великобританії закликав розширити число російських чиновників, які знаходяться під забороною на поїздки в країни ЄС. Про це йдеться в доповіді про Росію, опублікованому на сайті парламенту Великобританії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Введені після ситуації з Україною європейські санкції завдали Росії економічних збитків, але при цьому не привели до зниження інвестицій Москви у воєнний розвиток", - йдеться в оприлюдненому тексті.

Відзначається зростаюча активність Кремля "не тільки в звичайній війні, але і в нетрадиційних методах"(ведення бойових дій. - Ред.).

У доповіді наголошується на необхідності розширення санкцій проти представників російської влади, а також заборони на в'їзд для російських високопоставлених чиновників.

Парламентарії відзначають, що здатність Лондона впливати на пролонгування і розширення санкцій відносно РФ буде перевірена на тлі рішення про вихід Сполученого Королівства з Європейського союзу.

1 липня Євросоюз продовжив дію антиросійських санкцій у зв'язку з агресією проти України на шість місяців - до 31 січня 2017 року.

Також продовжують діяти інші санкції стосовно Росії. Зокрема, індивідуальні санкції, що включають заборону на видачу віз і заморожування активів, діють до 15 вересня цього року в відношенні до 146 осіб і 37 організацій. Крім того, до 23 червня 2017 року продовжено санкції у зв'язку з анексією Криму.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...