​У Чуркіна істерика: Постпред РФ при ООН заявив, що відносини Москви і Вашингтону найгірші з 1973 року

Однак Московська держава, зіщулившись вполовину по населенню і в кілька разів по військовому та економічному потенціалах, поводиться нахабніше, ніж друга за потужністю наддержава, яка не витримала протистояння «Холодної війни».

Постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін охарактеризував відносини між США і Росією як "гірші з часів війни Судного дня" в 1973 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости» та Associated Press.

"Загальна ситуація досить погана, думаю, зараз найгірша з 1973 року", - сказав він. Чуркін назвав причиною погіршення відносин з США якусь "нитка подій".

Під час війни Судного дня загроза початку бойових дій між СРСР і США була найвищою з часів Карибської кризи. Єгипет і Сирія напали на Ізраїль і Близький Схід тонув у заворушеннях. Тоді СРСР підтримував арабів, а США були найближчим союзником Ізраїлю.

Раніше повідомлялося про те, що США збільшили бюджет на стримування російської агресії в кілька разів.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...