У "ДНР" ротація влади: порядок наводитимуть російські офіцери

Найближчим часом у "ДНР" планується замінити всіх представників командного складу на кадрових офіцерів ЗС РФ.

Фото: dnr-news.comЗахоплення в полон українськими військами в районі Широкиного 8 бойовиків викликало вкрай негативний резонанс у середовищі командування "1-го АК ДНР", повідомляють Патріоти України з посиланням на Про координатора "Інформаційного опору", нардепа Дмитра Тимчука.

"Командуванню "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти ДНР", до складу якого входили захоплені терористи, зазначено про "халатне ставлення до виконання службових обов'язків", "безвідповідальність" в підрозділах полку і "вкрай низький рівень планування та організації проведення бойових операцій", - йдеться в повідомленні Тимчука.

Також нардеп зазначив, що в "ЛНР" триває істерія з приводу нібито запланованого "широкомасштабного наступу українських військ".

У середовищі бойовиків і місцевих ЗМІ розганяються фантастичні "дані військової розвідки" про масове перекидання бойової техніки і озброєння сил АТО в Лисичанську і Сєвєродонецьку, аж до тверджень про перекидання штурмової авіації і РСЗВ, а також "бригад найманців НАТО", - написав нардеп.

Однак, за його словами, замість запланованої "консолідації та мобілізації" пропаганда "ЛНР" домагається зворотного ефекту.

"У рядах частин і підрозділів "2-го АК ЛНР" зазначається різке зростання дезертирів, особливо складна ситуація в цьому плані склалася у "2-ї окремої мотострілкової бригади народної міліції ЛНР", де нині дезертирували більше 20 бойовиків", - підсумував Тимчук.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...