У ГПУ шукають винних у втечі Клюєва: "Ведеться серйозне слідство", - Куценко (відео)

У Генпрокуратурі поки що не можуть пояснити, чому екс-нардепу вдалося втекти.

Владислав Куценко. Фото: скріншот

У ГПУ ведеться "серйозне" слідство за фактом втечі екс- регіонала Сергія Клюєва за кордон. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, передають Патріоти України.

"Тут швидше необхідно поставити запитання моїм колегам. Не знаю, чому з Клюєвим так вийшло. Оскільки щодо нього йде слідство, по ньому є процесуальники, вони ведуть цю справу.

Скажу вам чесно, ведеться зараз серйозне слідство, в тому числі, чому так вийшло (що він залишив країну), йде внутрішнє слідство.

Там визначені процесуальні прокурори, які навіть мені, як колезі, не говорять. Я цією інформацією не володію, я не є у його справі процесуальним прокурором", - заявив Куценко.

Відзначимо, Сергія Клюєва звинувачують у шахрайстві, привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем, зловживанні владою або службовим становищем.

Нагадаємо, Верховна Рада 3 червня дозволила зпритягнути Клюєва до кримінальної відповідальності. 4 червня спікер парламенту Володимир Гройсман підписав постанову про надання згоди на притягнення Клюєва до кримінальної відповідальності.

9 червня генеральний прокурор України Віктор Шокін заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Клюєв оголошений у міжнародний розшук.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...