У якості амулета? В Одесі Тимошенко подарували 3D-булаву (фото)

Представники ІТ- спільноти також пригостили ЮВТ кавою з чашки, також зробленої на принтері.

Юлія Тимошенко у Одесі. Фото: прес-служба партії "Батьківщина".

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко зустрілася з представниками ІТ- спільноти на першій в Україні та Східній Європі фабриці 3D-друку в Одесі. Про це йдеться на партійному сайті, передають Патріоти України.

Тимошенко зазначила, що для стимулювання інноваційного розвитку треба максимально полегшити умови ведення бізнесу – спростити податки і зробити доступними кредити під 3-4% річних і на 5-7 років. «Від кредитів під заставу, що більше нагадують середньовіччя, треба переходити до страхування кредитів», - впевнена кандидат у президенти.

Також, за словами Тимошенко, не менш важливо знизити ціну кредиту і подовжити його терміни. «Саме в цьому і полягає суть економічної стратегії», - наголосила голова партії «Батьківщина». Представники ІТ- спільноти подарували Юлії Тимошенко зроблену на 3D принтері булаву, а також пригостили кавою з чашки, також зробленої на принтері.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...