У Євросоюзі відставка Соболєва викличе негативну реакцію, і Києву про це відомо - ЗМІ

Сьогодні нардеп від "Самопомочі" був звільнений з посади голови антикорупційного комітету ВР.

Єгор Соболєв. Фото:Високий замок

Звільнення голови комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгора Соболєва викличе незадоволення в структурах Європейського союзу, і офіційному Києву про це відомо. Про це Європейській правді повідомив європейський високопосадовець у розмові на умовах анонімності. зазначають Патріоти України.

Співрозмовник видання зазначив, що українська влада знає про позицію Брюсселя. Зокрема, в четвер відбулася телефонна розмова з одним із представників команди президента Петра Порошенка, під час якої в ЄС отримали підтвердження, що відставка Соболєва має відбутися.

"Добре, що було ухвалене рішення відмовитися від законопроекту №7362, але рішення щодо Соболєва суперечить очікуванням; отже, проблема не є вирішеною", - поділився спостереженнями посадовець.

Як відомо, 7 грудня Верховна рада звільнила Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...